​Erhvervslejemål i kontorfællesskab og erhvervslokaler til leje

Er du på udkig efter et erhvervslejemål, eller har du brug for flere erhvervslokaler til leje? Hos SINO OFFICEHOTEL kan vi tilbyde dig erhvervsleje, der passer til dit behov. Vores kontorhotel er placeret i Brøndby tæt på København.

Vi har flere lokaler til leje. Der er derfor rig mulighed for at finde et erhvervslejemål, der passer til din virksomhed. Vi står klar med lækre kontorlokaler og kontorpladser i forskellige størrelser. Derudover tilbyder vi et væld af forskellige faciliteter, der giver dig de perfekte omgivelser for din virksomhed.

Vælg billige kontorlokaler til leje med en god placering

Vores erhvervslejemål har en rigtig god placering, hvis du driver virksomhed i og omkring hovedstadsområdet. Med en placering i Brøndby får du erhvervslokaler til leje, der ligger tæt på København.

Fordelen ved denne placering af erhvervslejemål er, at du får det til en betydeligt lavere pris. Du kan derfor spare en del penge på kontorlokaler ved at vælge erhvervslokaler til leje hos os.

Ved placeringer inde midt i København kan det være svært at finde parkeringspladser. Derudover kan det være, du ikke helt får et erhvervslejemål, der lever op til dine behov, men ligger inden for dit budget. Alt dette besvær slipper du for, når du vælger vores erhvervslokaler.

Vi har sørget for gode parkeringsmuligheder, hvor både du og eventuelle gæster kan parkere. Har du en elbil, har du ved vores erhvervslejemål også mulighed for at tilkøbe en ladestation, som du kan få placeret ved vores erhvervslokaler til leje.

Den favorable pris gør, at du i langt højere grad kan finde et erhvervslejemål, der netop passer til din virksomheds behov. Det er en bedre løsning for dig, uanset om det er i kortere eller længere tid, du har behov for erhvervslokaler til leje hos os. Vi tilbyder kontorlokaler til udlejning, der netop er tilpasset dine behov og din situation.

Find erhvervslejemål, der passer til din virksomheds behov

Når du benytter dig af vores erhvervslejemål, har du flere forskellige muligheder at vælge imellem, når det kommer til leje af kontor. Vi kan tilbyde erhvervsmål i flere forskellige størrelser, der bevæger sig fra 15 m2 til 200 m2. Det betyder, at du uden problemer kan finde kontorer til leje, der passer til din virksomheds størrelse.

Vores erhvervslokaler til leje byder på forskellige løsninger. Der er både mulighed for kontorpladser og erhvervslokaler til leje. Det smarte ved vores kontorhotel er, at du har mulighed for at opgradere og nedgradere efter dit behov. Skulle der pludselig blive behov for et større erhvervslejemål, kan du hurtigt og nemt få et større erhvervslokale hos os. Har du brug for mindre plads, kan vi også hjælpe dig med et mindre kontorlokale.

Ved at benytte dig af erhvervslokaler til leje hos os har du mulighed for at tilpasse dig med tiden. Det kan være en fordel, hvis du har en virksomhed, der hele tiden er i udvikling. Er der pludselig høj vækst i virksomheden, skal du ikke bekymre dig om at skulle finde nye og større erhvervslejemål på egen hånd. I vores kontorlokaler finder vi en løsning, så du får mere plads til at drive din virksomhed.

Vi byder forskellige erhverv velkomne i vores erhvervslejemål

Hos os finder du virksomheder, der beskæftiger med alverdens former for erhverv inden for forskellige brancher. Vi huser derfor mange forskellige virksomheder i vores erhvervslokaler til leje. Det betyder, at der helt sikkert også er plads til din virksomhed hos os. Vi kan nemlig tilbyde forskellige services, der kan være optimale for din virksomhed.

Har du brug for et sted at opbevare dine varer, har du mulighed for at benytte lager- og opbevaringsrum. Du kan derfor have lager og kontor samlet på den samme adresse. Det kan gøre det nemmere for dig at drive din virksomhed.

Skal der f.eks. sendes varer ud til kunder, skal du ikke ud på en længere køretur for at komme frem til dit lager. Du kan samle det hele det samme sted. Det kan lette dagligdagen og arbejdsgangen for dig og eventuelt øvrige ansatte i din virksomhed.

Skal du ofte holde møder med ansatte eller gæster udefra, har du mulighed for at benytte vores mødelokaler. Du behøver derfor ikke lade dig begrænse af et mindre erhvervslejemål. Du kan sagtens holde større møder i huset, uden du skal finde lokaler ude i byen.​

​Erhvervslokaler til leje med forskellige faciliteter

Når du vælger erhvervslokaler til leje hos os, har du mulighed for at benytte forskellige faciliteter. Vi kan bl.a. tilbyde receptionsservice og postservice. Her sørger vi for at omstille opkald til dig samt tage imod post.

Når du benytter dig af vores erhvervslejemål, har du også mulighed for at benytte vores kantineordning. Du skal derfor ikke bekymre dig om frokosten, når du benytter vores erhvervslokaler til leje.

Vi sørger selvfølgelig også for at holde dit erhvervslejemål pænt og rent. Vi tilbyder nemlig både rengøring og vicevært.

I forhold til det tekniske har du mulighed for trådløst internet. Er der problemer med det tekniske, kan du benytte dig af vores IT-support. Mulighederne er mange, når du vælger at benytte vores erhvervslejemål.

Se de forskellige muligheder for faciliteter her

Arbejd i vores erhvervslokaler, når det passer dig

En af fordelene ved vores erhvervslokaler til leje er, at du kan arbejde, lige når det passer dig. Kontoret har åbent 24 timer i døgnet. Du er derfor ikke begrænset af bestemte kontortider, hvis du ofte arbejder på skæve tider af døgnet.

Det betyder dog ikke, at man bare kan komme valsende ind fra gaden. Der er nemlig sørget for, at sikkerheden er i orden. Din virksomhed er derfor i trygge hænder, når du vælger at benytte vores erhvervslejemål. Der er bl.a. mulighed for at få et alarmsystem.

Lej erhvervslokaler hos os, og udvid dit netværk

En anden fordel ved at vælge erhvervslokaler til leje hos os er, at du bliver en del af et kontorfællesskab. Der er mange forskellige virksomheder samlet i det samme kontorfællesskab. Det kan være en fantastisk mulighed for din virksomhed. Du kan nemlig med fordel udvide dit netværk.

Der er sørget for gode pauseområder, hvor du kan snakke med nogle af de andre folk, der har lejet sig ind. Det giver muligheder for nye samarbejdspartnere eller nye bekendtskaber. Har du brug for et erhvervslejemål, der indebærer en kontorplads kun til dig, kan du derfor stadig få fornemmelsen af at have kolleger og mennesker omkring dig.

Hvad koster leje af lokaler?

Når du har brug for erhvervslokaler til leje, har vi som nævnt forskellige størrelser at vælge imellem. Det betyder også, at vores priser på erhvervslejemål varierer. Derudover afhænger prisen af, hvilken løsning du vælger til din virksomhed.

Fordelen ved at vælge os er, at du får en billig løsning, hvor der er en masse gode muligheder for din virksomhed. Vil du høre mere om vores priser, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for yderlige information

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for leje af erhvervslokaler, er du velkommen til at kontakte os. Du har også mulighed for at komme forbi og se vores ledige erhvervslejemål – selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os på telefon: 43 24 59 00 eller mail: info@sino.dk for at høre mere om din virksomheds mulighed for at leje erhvervslokaler hos os.

SINO OFFICEHOTEL

Kirkebjerg Parkvej 12, 2605 Brøndby

CVR: 10560489

Kontakt

Telefon: 43 24 59 00

E-mail: info@sino.dk

Følg os på Facebook og Instagram

facebook-sino       ​  instagram-sino