Kontorlokaler til leje i kontorfællesskab

Mangler du kontorlokaler eller en kontorplads i et kontorfællesskab? Hos SINO OFFICEHOTEL i Brøndby udlejer vi kontorer mellem 15 og 120 m2 tæt på centrum i København. Vi har derfor en rigtig god placering, når du har brug for et kontor.

Med et lejemål i vores velfungerende kontorfællesskab slipper du for at tænke på alt det praktiske, og du kan i stedet koncentrere dig om at drive forretning. Vi har sørget for gode faciliteter, der giver et rigtig godt kontorfællesskab til din virksomhed.

Kontorfællesskaber med mange muligheder

Vi tilbyder fuldt møblerede kontorlokaler til leje. Du har også mulighed for selv at medbringe interiør. Desuden kan du tilvælge alt, hvad der hører sig til i en moderne virksomhed. Der er derfor rig mulighed for at tilpasse kontorlokaler specielt til dine behov.

Vores kontorlokaler byder på flere forskellige faciliteter. Disse faciliteter kan være en fordel for din virksomhed. Du slipper nemlig for selv at skulle administrere dem. Når du vælger kontorlokaler hos os, kan vi sørge for det hele. Det kan f.eks. være rengøring eller vedligeholdelse af din kontorplads, som vores vicevært tager sig af.

Du har mulighed for at benytte dig af vores gode kantine. Er der behov for catering (f.eks. til et større møde), hjælper vi også gerne med det. Vi har selvfølgelig ledige mødelokaler til rådighed, selvom du vælger en mindre kontorplads i vores kontorfællesskab. Du kan derfor sagtens holde møder eller lignende, hvor der er behov for mere plads og ro til at snakke.

Kontorlokaler til alle former for erhverv

Vores kontorfællesskab byder alverdens former for erhverv velkomne. Vi har mange forskellige størrelser af kontorlokaler, der kan være relevante for virksomheder af forskellige størrelser. Er du kun dig selv i virksomheden, kan du med fordel benytte dig af en kontorplads i vores kontorfællesskab. Der er derfor løsninger til alle behov.

Vi tilbyder kontorlokaler til leje med mulighed for:

  • Kontorfællesskab med ip-telefonsystem
  • Internetforbindelse på 150 megabit pr. sekund
  • At arbejde hjemmefra, mens vi holder styr på telefonien for dig

En fordel ved vores kontorlokaler og kontorpladser er også, at der er mulighed for lager- og opbevaringsrum. Skal du have opbevaret varer, kan du derfor sagtens få det. På den måde slipper du for at have lager og kontor placeret forskellige steder.

Vores udlejning af kontorer kan derfor være den ideelle løsning til dig, når du vil gøre det så optimalt som muligt at drive din virksomhed.​

Dette er blot nogle af de få fordele ved at vælge vores kontorhotel. Der er mange andre fordele, du får del i, når du vælger en kontorplads eller kontorlokaler i vores kontorfællesskab.

Klik her for at se en komplet liste over kontorhotellets faciliteter og services

Hvad koster en kontorplads eller kontorlokaler i kontorfællesskabet?

Vores kontorpladser og kontorlokaler udlejes til favorable priser. Kort sagt betyder det, at du får rigtig meget med i huslejen, sammenlignet med hvis du selv havde stået for lejemålet. Vi kan give dig en billig løsning, hvor du får en masse faciliteter og services med i aftalen. Det kan være den helt rigtige løsning, når du ikke vil gå på kompromis med din kontorplads.

Vi tilbyder billige kontorlokaler og kontorpladser. Du skal egentlig bare finde ud af, hvilken størrelse der er optimal for din virksomhed. Er du i tvivl om, hvad du har brug for, er du mere end velkommen til at komme forbi og tage et kig på de forskellige muligheder. På den måde kan du gøre det billigt, samtidig med at du får den kontorplads eller de kontorlokaler, der passer perfekt til din virksomhed.

Vil du have en pris på et kontorlokale hos os, er du velkommen til at kontakte os. Så finder vi sammen frem til, hvad der er den ideelle løsning for dig.

Hør mere om vores kontorlokaler til leje

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger om vores kontorfællesskab eller for at lave en aftale, der matcher dit behov.

Vi kan træffes på telefon: 43 24 59 00. Du kan også skrive til vores mail: info@sino.dk eller udfylde vores kontaktformular

SINO OFFICEHOTEL

Kirkebjerg Parkvej 12, 2605 Brøndby

CVR: 10560489

Kontakt

Telefon: 43 24 59 00

E-mail: info@sino.dk

Følg os på Facebook og Instagram

facebook-sino       ​  instagram-sino