top of page

VI HAR EKSISTERET SIDEN 2008 GRUNDET TILFREDSE KUNDER

VI GØR ALT I DAG FOR EN BEDRE DAG I MORGEN

Se nogle af vores tilfredse beboere her

SINO Officehotel var et af landets første kontorhoteller herhjemme. Siden 2008 har vi tilbudt de bedste faciliteter til nystartede- og etablerede virksomheder fra ind- og udland.

 

Vores store erfaring og viden om kundernes behov og efterspørgsel gør, at vi konstant sætter barren højere, når det drejer sig om at skabe de bedste rammer og omgivelser for alle virksomheder – store som små.

 

Vi driver desuden en række andre erhvervsejendomme i nærområdet, så kommer dagen, hvor du ønsker at bryde ud af hotellets trygge rammer, så har du mulighed for at vokse ud i et traditionelt kontorlejemål - dog stadig i SINO-regi og med samme hoteloplevelse men med dit helt eget kontordomicil.

 

Vi ved, at gode rammer skaber gode resultater. Og vi ved, at et godt arbejdsmiljø og gode faciliteter er alfa og omega for det arbejde, der udføres.

 

Derfor gør vi også ekstra meget ud af at tilbyde en lang række ekstra ydelser til vores lejere, som man ikke lige kan finde andre steder. Derudover emmer kontorhotellet også af et positivt og socialt miljø, der skaber nye og stærke relationer på tværs af brancher.

 

​Vi følger med tiden og udviklingen, og vi lytter hele tiden til vores lejere.

 

Skriv gerne en hilsen i vores gæstebog, som du finder i Receptionen. Her kan du beskrive din oplevelse af SINO Officehotel og læse hilsner fra andre af vores tilfredse kunder.

bottom of page