Mødelokaler til større og mindre møder

Skal du holde et møde, og er du på udkig efter passende mødelokaler? Hos SINO OFFICEHOTEL kan vi tilbyde dig mødelokaler efter behov.

Vores kontorer og mødelokaler er placeret i Brøndby. Du er derfor tæt på København, hvis du selv kommer derfra eller har gæster, der gør. Derudover er vores placering tæt på motorvejsnet og offentlig transport. Det er derfor nemt at komme frem til vores mødelokaler.

Hos os har du mulighed for at vælge imellem mødelokaler i forskellige størrelser. Du kan derfor både holde større og mindre møder. Vi hjælper dig med et lokale, der passer til dit formål.

Mødelokaler udstyret med gode mødefaciliteter

Når du benytter vores mødelokaler, har vi selvfølgelig sørget for de rigtige mødefaciliteter. Det betyder, at lokalet er klar til at blive brugt, lige så snart du skal holde et møde. I vores mødelokaler er der bl.a. sørget for:

  • Wi-Fi
  • Projektor
  • TV-skærm

Vi sørger for at danne de helt rigtige rammer, hvor du kan holde dit møde i professionelle omgivelser.

Mulighed for forplejning

Der kan være stor forskel på, om du skal holde et kortere møde eller et længere møde, der strækker sig over det meste af dagen. Der kan derfor være behov for noget forplejning, så både du og dine gæster føler sig godt tilpas.

Når du benytter vores mødelokaler, har du mulighed for forplejning. Det betyder, at vi f.eks. kan sørge for, at der bliver fyldt kaffe og te på kanden løbende.

Er der tale om et længere møde, kan vi også sørge for frokost. Vi sørger for, at det er rettet an, når I har brug for en pause fra mødet. Du behøver derfor ikke bekymre dig om rammerne for mødet.

I vores mødelokaler kan vi sørge for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om dit møde.

Book mødelokaler hos os, uanset om du er lejer eller ej

Vi tilbyder leje af mødelokaler både til vores lejere i fælleskontoret, men også til folk ude fra. Det kan f.eks. være en fordel, hvis du arbejder hjemmefra, men har brug for et mødelokale til diverse møder i ny og næ. Vi kan hjælpe dig med professionelle omgivelser, hvor du i ro og mag kan afholde dit møde.

Lejer du allerede kontorplads eller kontorlokaler hos os, kan du leje et mødelokale, når du har brug for det. Det betyder, at du kun skal betale for det, når du rent faktisk skal bruge det. Du får derfor en billig løsning, hvor du ikke hele tiden skal have et mødelokale tilknyttet dit lejemål, når du alligevel ikke bruger det.

Vores mødelokaler er derfor en rigtig god løsning både for vores lejere i vores kontorhotel, men også for virksomheder udefra.

Hvad koster det at leje et mødelokale?

Vores priser på mødelokaler afhænger af, hvor stort et lokale du har behov for. Vi har lokaler, der kan rumme helt op til 12 personer. Derudover afhænger det af, hvor længe du har brug for lokalet, og hvilken løsning du har behov for.

Vi har sørget for billige løsninger, hvor du kan booke et mødelokale, der netop passer til dit behov. Er du interesseret i at høre nærmere om en pris for dit møde, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ring til os for at høre mere

Når du benytter vores mødelokaler, er der en masse gode muligheder. Vi kan hjælpe dig med at danne de helt rigtige rammer for dit møde med indbydende mødelokaler, der passer til dit behov. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for at leje mødelokaler hos os, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon: 43 24 59 00 eller skriv en mail til os på: info@sino.dk

SINO OFFICEHOTEL
Kirkebjerg Parkvej 12
2605 Brøndby

SINO OFFICEHOTEL

Kirkebjerg Parkvej 12, 2605 Brøndby

CVR: 10560489

Kontakt

Telefon: 43 24 59 00

E-mail: info@sino.dk

Følg os på Facebook og Instagram

facebook-sino       ​  instagram-sino