top of page
  • Kontakt os på telefon
  • Kontakt os på mail
  • Book et møde
  • Beliggenhed
  • Besøg vores Facebook
  • Besøg vores Instagram

SØGER I KONTORER TIL

DEN MINDRE

VIRKSOMHED?

PLADS TIL 1-3 PERSONER

prissplash sino 2300,-_ny.png

SØGER DU KONTOR ELLER KONTORLOKALER

DER DÆKKER DINE BEHOV, SÅ ER SINO OFFICEHOTEL SVARET

Hos os er et kontor ikke bare et kontor. Vi tror på, at gode omgivelser giver gode resultater. Derfor er alle vores kontorer lyse og nyistandsatte.

 

​Vores lejemål er fordelt på 2 etager med receptionen i centrum og med masser af plads uden for kontorerne, som er udnyttet med lækre loungemiljøer naturligvis med Wi-Fi. Her kan du altid slå dig ned og tage en pause, drikke en kop kaffe fra vores automater eller holde et uformelt møde.

 

Vi skaber de ideelle rammer for dig og din virksomhed, og hvis du har brug for et større eller flere kontorer i samme hus, i takt med at din virksomhed udvikler sig, så sørger vi for det.

 

​SINO Ejendomsselskab i Brøndby har også plads til den store virksomhed med mange medarbejdere. Så når din virksomhed vokser sig stor, har vi mulighed for at tilbyde dig større kontorlokaler i en af vores andre ejendomme, endda i samme nærområde som Kontorhotellet. Tæt på motorvej og offentlig transport samt fitnesscenter, indkøbsmuligheder, restauranter og caféer.

 

​​Du tager dig af din virksomhed – vi tager os af dig og dine medarbejdere.

Klik på ønskede størrelse kontor
saferoad-pil_sort.png
Mindre 1-3 personer_200x200pxl.png
Mellem 4-6 personer_200x200pxl.png
Større 7-15+ personer_200x200pxl.png
Delekontor 1-8 personer_200x200pxl.png

Mindre virksomhed

Kontor til 1-3 personer

Er du lige startet, eller er du en mindre virksomhed med få medarbejdere, så er vores MINDRE KONTOR helt perfekt til dig. Når du træder ind på dit nye kontor, bliver du mødt af et åbent, lyst og indbydende kontor. Du har selvfølgelig gratis adgang til vores mødelokaler og konferencerum – og alle vores lokaler har højhastigheds-internet, så du altid kan være online uden problemer.

1-3-antal-personer_200x200pxl.png
M2 1-2 personer_200x200pxl_ny.png
prissplash sino 2300,-.png
Mindre Kontor
M2 4-6 personer_200x200pxl_ny2.png
4-6-antal-personer_200x200pxl.png
prissplash sino 2300,-.png

Mellemstor virksomhed

Kontor til 4-6 personer

Har du brug for lidt mere plads, eller er du i gang med at udvide dit firma med ekstra medarbejdere, så er vores MELLEM KONTOR det perfekte valg. I vores store, lyse rum kan I være helt op til seks medarbejdere uden at gå på kompromis med pladsen. Du har selvfølgelig gratis adgang til vores mødelokaler og konferencerum – og alle vores lokaler har højhastigheds-internet, så du altid kan være online uden problemer.

Mellem Kontor
1-8 antal personer_200x200pxl.png
prissplash sino 2500,-_ny.png

Enkeltmandsvirksomhed

Delekontor med 1-8 personer

Står du og mangler en enkelt kontorplads og trives du med at der er liv og andre mennesker omkring dig. Så er vores delekontor den perfekte løsning for dig. Her sidder flere firmaer sammen i et kontorlokale. Hver person har sin egen faste plads, men man deler selve lokalet. Dette er oplagt for nyopstartet virksomheder da det også giver god mulighed for at netværke og spare med de andre. Pris 2.500 kr. ekskl. moms. inklusive møbler mv.

Enkeltmands
Større Kontor

Større virksomhed

Kontor til 7-15+ personer

Vi har flere STØRRE KONTOR som egner sig perfekt til virksomheden i vækst eller til dig med flere medarbejdere. Lokalerne kan også opdeles i flere lyse og indbydende rum, som du kan indrette, så de passer til lige netop dine behov. Du har selvfølgelig gratis adgang til vores mødelokaler og konferencerum – og alle vores lokaler har højhastigheds-internet, så du altid kan være online uden problemer.

7-15+-antal-personer_200x200pxl.png
M2 7+ personer_200x200pxl_ny2.png
prissplash sino 2300,-.png
Klik på ønskede plan for zoom
saferoad-pil_sort.png
bottom of page