top of page

MAKE ROOM
FOR YOUR WORK

ET OVERSKUD DER IKKE KAN SÆTTES PRIS PÅ

Hos os er et kontor ikke bare et kontor. Vi tror på, at gode omgivelser giver gode resultater. Derfor er alle vores kontorer lyse og nyistandsatte.

 

​Vores lejemål er fordelt på 2 etager med receptionen i centrum og med masser af plads uden for kontorerne, som er udnyttet med lækre loungemiljøer naturligvis med Wi-Fi. Her kan du altid slå dig ned og tage en pause, drikke en kop kaffe fra vores automater eller holde et uformelt møde.

 

Vi skaber de ideelle rammer for dig og din virksomhed, og hvis du har brug for et større eller flere kontorer i samme hus, i takt med at din virksomhed udvikler sig, så sørger vi for det.

 

​SINO Ejendomsselskab i Brøndby har også plads til den store virksomhed med mange medarbejdere. Så når din virksomhed vokser sig stor, har vi mulighed for at tilbyde dig større kontorlokaler i en af vores andre ejendomme, endda i samme nærområde som Kontorhotellet. Tæt på motorvej og offentlig transport samt fitnesscenter, indkøbsmuligheder, restauranter og caféer.

 

​​Du tager dig af din virksomhed – vi tager os af dig og dine medarbejdere.

Premium

Kontor til 1-3 personer

Er du lige startet, eller er du en mindre virksomhed med få medarbejdere, så er vores PREMIUM kontor helt perfekt til dig. Når du træder ind på dit nye kontor, bliver du mødt af et åbent, lyst og indbydende kontor. Du har selvfølgelig gratis adgang til vores mødelokaler og konferencerum – og alle vores lokaler har højhastigheds-internet, så du altid kan være online uden problemer.

Premium pakke.png
Deluxe pakke.png

Deluxe

Kontor til 4-6 personer

Har du brug for lidt mere plads, eller er du i gang med at udvide dit firma med ekstra medarbejdere, så er vores DELUXE løsning det perfekte valg. I vores store, lyse rum kan I være helt op til seks medarbejdere uden at gå på kompromis med pladsen. Du har selvfølgelig gratis adgang til vores mødelokaler og konferencerum – og alle vores lokaler har højhastigheds-internet, så du altid kan være online uden problemer.

Suite

Kontor til 7-15+ personer

Vores største kontorlokaler egner sig perfekt til virksomheden i vækst eller til dig med flere medarbejdere. Lokalerne kan også opdeles i flere lyse og indbydende rum, som du kan indrette, så de passer til lige netop dine behov. Du har selvfølgelig gratis adgang til vores mødelokaler og konferencerum – og alle vores lokaler har højhastigheds-internet, så du altid kan være online uden problemer.

Suite pakke.png
bottom of page