top of page
  • Kontakt os på telefon
  • Kontakt os på mail
  • Book et møde
  • Beliggenhed
  • Besøg vores Linkedin
  • Besøg vores Facebook
  • Besøg vores Instagram

VI HAR PLADSEN
OG KAPACITETEN

HVAD ENTEN DET ER MØDE ELLER KONFERENCE

Hvis du skal holde møde med dine kunder eller medarbejdere, så er SINO Officehotel det rigtige valg.

 

 ​Vi går gerne det ekstra skridt og sørger for, at alt det praktiske er på plads, så du kan slappe af og kun skal fokusere på det vigtigste for dig og din virksomhed.

 

​Hos os har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige mødeformer og uanset om du har brug for et serviceret møde i en af vores loungemiljøer, et lukket møde i et af vores professionelle mødelokaler eller ønsker at afholde en konference i vores flotte kantine, så står vi på spring til at kredse om dig.

 

 ​Alle mødelokaler og konferencerum er udstyret med moderne teknologi, så du og dine gæster får den bedst mulige oplevelse – både online og offline.

 

Hvis du ønsker et mere uformelt miljø, så kan du også frit benytte vores indbydende og hyggelige loungemiljøer, som ligger fordelt rundt om i bygningen. Områderne indbyder til hyggelig snak og møder over en god kop kaffe fra vores automater.

 

​Vi leverer en fuld hoteloplevelse til dig og dine gæster- også når sulten melder sin ankomst. Hvis du ønsker forplejning, morgenmad eller frokost, så sørger vi for, at der løbende bliver sørget for kaffe og te samt bliver dækket op med en lækker frokost, når i har brug for en pause.

 

​Uanset hvor du kommer fra, er det let at komme til og fra SINO Officehotel. Vi ligger i Brøndby blot to minutters kørsel fra motorvejsnettet, hvorfra du hurtigt kan komme videre til København, lufthavnen, Fyn, Jylland – ja hele Europa.

 

​Der er desuden gode offentlige transportmuligheder lige uden for døren – og på vores store parkeringsplads er der masser af gratis parkeringspladser til dig, dine medarbejdere og gæster.

 

 ​Uanset om du er lejer eller ej, så sørger vi for at danne de helt rigtige rammer, hvor du kan holde dit møde i professionelle omgivelser.

Se mere om vores mødefaciliteter
saferoad-pil_sort.png
Mødelokale-1-12-personer_200x200pxl.png
Platin-Mødelokale-1-12-personer_200x200p
Lounge-1-4-personer_200x200pxl.png
gold-lounge-1-4-personer_200x200pxl.png
VIP-Konference-1-50-personer_200x200pxl.
bottom of page