top of page
  • Kontakt os på telefon
  • Kontakt os på mail
  • Book et møde
  • Beliggenhed
  • Besøg vores Facebook
  • Besøg vores Instagram

VI HAR PLADSEN
OG KAPACITETEN

HVAD ENTEN DET ER MØDE ELLER KONFERENCE

Hvis du skal holde møde med dine kunder eller medarbejdere, så er SINO Officehotel det rigtige valg.

 

 ​Vi går gerne de ekstra skridt og sørger for, at alt det praktiske er på plads, så du kan slappe af og kun skal fokusere på det vigtigste for dig og din virksomhed.

 

​Hos os har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige mødeformer, og uanset om du har brug for et serviceret møde i en af vores loungemiljøer, et lukket møde i et af vores professionelle mødelokaler eller ønsker at afholde en konference i vores flotte kantine, så står vi på spring til at kredse om dig.

Hvis du har brug for at få lidt ekstra service til dig og dine gæster når sulten melder sin ankomst, sørger vi for at der bliver dækket op med feks. lækker morgenmad eller frokost når I har brug for en pause og der løbende bliver sørget for kaffe og te.

 

 ​Alle mødelokaler og konferencerum er udstyret med moderne teknologi, så du og dine gæster får den bedst mulige oplevelse – både online og offline.

Klik på ønskede størrelse mødelokale
saferoad-pil_sort.png
Mødelokale 1-10 personer_200x200pxl.png
Lounge-1-4-personer_200x200pxl.png
Konference 1-40 personer_200x200pxl.png

Mødelokale

1-10 personer

Når du har brug for at holde et møde, kan du altid - helt gratis - låne ét af vores lyse og indbydende mødelokaler. Alle mødelokaler er udstyret med alt hvad hjertet begærer – både når det gælder et godt gammeldags whiteboard eller topmoderne udstyr til dine online præsentationer. Du kan altid reservere lokalerne i vores reception, men de kan også bruges spontant når du har et akut behov.

Ønsker du opdækning og ekstra service?

Hvis du har brug for at få lidt ekstra service så du kan kræse om mødedeltagerne. Vores hjælpsomme receptionister vil sørge for opdækningen til dit møde og servere kaffe, te og vand. De vil naturligvis også være behjælpelige, hvis du fx ønsker morgenmad eller frokostanretninger. Så kan du slappe helt af og lade os stå for alt det praktiske.

_SJO0098.jpg
Mødelokale
_SJO0062_edited.jpg

Loungelokale

1-6 personer

Skal det være uformelt og hyggeligt, så er vores loungemiljøer det helt rigtige sted at holde nogle spontane møder. De kan benyttes hele tiden, har alle wifi og er ganske gratis. Her er der en afslappet stemning, og det er et perfekt sted til at netværke eller sparre idéer med dine medarbejdere eller gæster. Tá en gratis kop kaffe fra en af vores automater og lad tankerne og idéerne flyve.

Ønsker du opdækning og ekstra service i loungemiljø?

Vi tilbyder også opdækning og mulighed for at kræse lidt mere om dine medarbejdere, gæster eller netværk. Så skal der serveres lidt lækre snacks, en let frokost – eller drikkevarer, så sørger vores søde Receptionister for at servicere jer. Så kan du og dine gæster læne jer tilbage og koncentrere jer om at lade idéerne få frit løb, mens vi sørger for jer.

Lounge

Konference

1-40 personer

Den ultimative VIP konferenceoplevelse finder du i vores indbydende kantine, hvor vi selvfølgelig har wifi og topmoderne udstyr. Her har vi mulighed for at tilbyde alt, hvad du måtte have af ønsker til at få din virksomhed til at fremstå professionel i lækre rammer. Vi sørger for det hele – frisk kaffe, blomster, lækker frokost – ja, mulighederne er mange. Dine gæster bliver modtaget af vores smilende Reception, som sørger for, at servicen er i top og at alting står knivskarpt. Det er den perfekte pakke til dig og dine gæster, når du har behov for at gøre lidt mere ud af arrangementet og fremhæve din virksomhed.

_SJO9918.jpg
Konference
bottom of page